M.A. Cristina S.R.L.

M.A. Cristina S.R.L., cu sediul in  jud. Iasi, a fost infiintata in anul 1993  si este  prezenta pe piata ca reprezentant Retail Online  al  unor producatori, importatori  cat si a  produselor proprii. Suntem reprezentanti unici pentru unele produse pe care le distribuim sau  importam direct.

– Suntem prezenti de asemenea prin servicii profesionale de traduceri.

– Din anul 2004 am deschis un laborator de produse naturiste, productie de ceaiuri la pliculete inclusiv ceaiuri medicinale, produse pe care le producem  in colaborare.

Activitatea firmei de productie (interna) este axata pe produse destinate Centrelor de Recuperare Medicala, SPA-urilor, clinicilor private cat si pentru tratamentul la domiciliu, avand ca obiectiv extinderea si modernizarea acestei activitati: produse pentru sanatate si infrumusetare. Acestea sunt: Terapeutherbs – mix plante in saculet panza, produs in cateva retete – cel mai uzual fiind TERAPEUTHERBS-UNIVERSAL (pentru mentinere, combaterea reumatismului, RECONFORTANT), disponibil pe baza de comanda si in alte retete (nevroze, ginecologice, circulatie).

Reteta este proprie si  folosim plante traditionale cunoscute pentru mentinerea sanatatii, combinate, cu unele din rezultatele bune ale ultimelor  cercetari din domeniul  farmacologiei.

Folosim Plante cu traditie, materie prima de cea mai buna calitate din zona ecologica si plante ca rezultat din ultimele  studii de cercetare in domeniu, cu scopul de a obtine efecte benefice pentru sanatate.

Babyplants – special pentru baia zilnica a copiilor sugari, un dezinfectant din plante naturale, din medicina populara, selectionate cu grija: pentru un somn linistitor si combaterea colicilor.

In activitatea de ambalare, in aceasta categorie: uleiul de chimen, uleiul de argan, sarea de baie sulfo-iodurata, ceara de albine naturala.

Suntem un partener apropiat de interesele dumneavoastra.

Firma noastra va ofera din stoc si pe baza de comanda produse de calitate, produse ce vor fi livrate direct de catre firma sau, in cazul in care comanda este mica, prin firma de curierat.